Vloerverwarming plaatsen in Groningen

Woont u in de regio Groningen en wilt u een nieuw verwarmingssysteem laten aanleggen? Denk dan ook eens aan de mogelijkheid van vloerverwarming. Dit is erg comfortabel en bovendien zeer energiezuinig.  Vloerverwarming aansluiten kan tegenwoordig onder verschillende typen vloeren, waaronder plavuizen, laminaat en parket. Weet u niet of deze verwarming ook onder uw vloer kan worden gelegd? De verwarmingsexperts van ons bedrijf kunnen u hier uitgebreid over adviseren.

De voordelen van vloerverwarming

Vloerverwarming zit overal onder de vloer en verdeelt de warmte dus gelijk. Bij radiatoren is het dichtbij de radiator warm en verder weg kouder. Vloerverwarming is dus zeer comfortabel, maar daarnaast ook nog eens zeer energiezuinig. De thermostaat kan lager gezet worden dan bij centrale verwarming via radiatoren, terwijl het even warm blijft. Dit kan een flinke energiebesparing opleveren en is daarnaast ook beter voor het milieu. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden bij u in Groningen of omgeving? We adviseren u hier graag over. We installeren alle verschillende typen verwarming in Groningen en omstreken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Onderhoud en reparatie

Werkt uw vloerverwarming niet, of vermoedt u dat de verwarming lekt? Ook voor reparatie kunt u altijd bij onze vakmannen terecht. Moet de verwarming worden ontlucht of doorgespoeld? Voor onderhoud kunt u tevens bij ons aankloppen. Als allround verwarmingsmonteur zijn we u in Groningen en omstreken met plezier van dienst!