CV installatie in Groningen

Wilt u centrale verwarming aanleggen in uw woning? Of wilt u uw bestaande CV ketel vervangen door een duurzamer exemplaar? Dan bent u aan het juiste adres bij ons bedrijf. Wij zijn uw CV installateur in Groningen.

U kunt bij ons terecht voor een groot assortiment aan CV installaties van diverse merken: van Intergas, Nefit, Remeha en Vaillant. Door de ruime keuze die u bij ons heeft, kunnen wij u gegarandeerd een passende CV ketel leveren voor uw persoonlijke situatie. Heeft u vragen over CV aanleggen? Of wilt u uw CV uitbreiden? Onze installateur informeert u graag over de mogelijkheden.

Welke CV ketel plaatsen?

Wij hebben een groot assortiment aan ketels van diverse merken, prijsklassen en duurzaamheidsklassen. We kunnen u onder andere de volgende soorten CV installatie leveren: HR-ketels, HR+ ketels en HR++ ketels.

De zogenaamde HR ketels zijn ketels die een hoog rendement hebben. Dit betekent dat zij effectief omgaan met de energie die zij gebruiken voor het verwarmen van water. Bij ‘oude’ CV ketels gaat veel energie verloren, waarmee geen warmte kan worden geproduceerd. Bij HR-ketels is het rendement gemiddeld verbeterd met tien procent. Bij HR+ ketels en HR++ ketels is dit rendement zelfs nog hoger. Met een HR ketel verbruikt u minder energie en zorgt u voor een beter milieu. Niet alleen is een HR ketel milieuvriendelijk, het is ook positief voor uw portemonnee omdat uw energierekening lager zal uitvallen.

Meer weten over de voordelen van CV installatie in uw situatie? Of ons meteen inschakelen om een CV ketel te laten installeren? Neem gerust contact op met onze CV installateur. In Groningen en omstreken staan we voor u paraat.