CV lekkage in Groningen?

Als er water onder uw ketel ligt of u de installatie vaker dan normaal moet bijvullen, dan heeft u waarschijnlijk te maken met CV lekkage. Ook verminderde waterdruk en een koude verwarming kunnen wijzen op een lekkende ketel. CV lekkage zorgt niet alleen voor wateroverlast. Doordat u betaalt voor energie die u niet gebruikt, kost een lekkende CV ketel u ook extra geld. De monteurs van ons bedrijf komen graag bij u in de regio Groningen langs om het probleem te verhelpen.

Uw CV ketel lekt water?

Er bestaan verschillende soorten lekkage, waarbij het niet altijd eenvoudig is om de precieze oorzaak te vinden. Zo kan er sprake zijn van een lekkage in de CV leidingen. De leidingen worden immers elke dag intensief door warme en koude stromen gebruikt. Daardoor kan de leiding op den duur worden aangetast en ontstaat er een scheurtje. Ook in de warmtewisselaar kan er een scheur ontstaan, waardoor uw verwarmingsketel water lekt. Het is ook mogelijk dat er een lek in een radiator zit. Als noodoplossing kunt u in dat geval het lek zelf dichten met kneedbaar metaal. Na verloop van tijd moet de radiator echter wel vervangen worden.

Wij staan voor u klaar bij CV lekkage. Lekkages aan leidingen doen wij helaas niet. Daarvoor kunnen wij u in contact brengen met een ander bedrijf in de regio. Neem contact met ons op, bijvoorbeeld door te bellen naar 0594 - 72 65 03. In Groningen en omstreken helpen wij u van uw lekkende ketel af!