Snelle CV service in Groningen

Met de CV service van ons bedrijf bent u verzekerd van kwaliteit en professionaliteit. Wij weten als geen ander wat er nodig is voor het goed installeren, onderhouden en repareren van uw CV ketel in de regio Groningen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij vele CV ketels voorbij zien komen en hebben wij de juiste kennis en kunde opgedaan om u optimaal te kunnen helpen. Daarnaast garanderen wij onze kwaliteit door alleen te werken met vakmannen die in het bezit zijn van de juiste diploma’s en certificaten.

Persoonlijk advies

Onze vakmannen staan altijd voor u klaar voor vragen of voor een persoonlijk advies. Welke CV ketel het beste bij u past is afhankelijk van een aantal factoren. Wij helpen u graag met het doornemen van uw persoonlijke wensen, woonsituatie en budget zodat wij een passende CV ketel voor u kunnen adviseren.

24 uurs service

Wij zijn uw CV specialist in en om Groningen. Wij zijn er voor alle klussen aan uw CV installatie. Daarbij kunt u denken aan de levering van diverse CV installaties, de installatie van uw centrale verwarming, het onderhoud en tevens de reparatie van uw ketel bij storingen. Voor dringende gevallen kunt u 24/7 een beroep doen op onze spoedservice! Dan is de overlast vlug voorbij. Bel voor een afspraak of meer informatie over onze diensten met het nummer 0594 - 72 65 03. We zijn u in Groningen en omstreken met plezier van dienst met onze snelle CV service!