CV reparatie in Groningen

Maakt uw ketel veel lawaai? Komt er geen warm water meer uit de kraan? Of heeft u andere problemen met uw installatie en vermoedt u dat deze kapot is? Neem in de regio Groningen dan contact op met ons bedrijf. Wij zorgen ervoor dat uw toestel weer hersteld wordt en beter werkt dan ooit.

Is uw CV ketel kapot?

Een niet-werkende ketel kan meerdere oorzaken hebben. Door strenge vorst kunnen bijvoorbeeld leidingen beschadigd raken. Daardoor werkt de verwarming niet meer. Ook achterstallig onderhoud kan een reden zijn. Daarom is CV onderhoud altijd van groot belang.

In het geval van een storing aan uw ketel zijn er meerdere dingen die u zelf kunt controleren. Zo kan het gebruiken van de resetknop helpen of kan de stekker niet meer goed in de installatie zitten. Ook kunt kijken of de waterdruk in de CV leiding hoog genoeg is, en controleren of de kamerthermostaat werkt.

Vaak is het echter niet meteen duidelijk wat er aan de hand is, of is het lastig om een oplossing te verzinnen voor CV herstel. Neem gerust contact met ons op, zodat wij uw probleem kunnen verhelpen dankzij onze vlotte CV ketel reparatie. Als uw verwarmingstoestel kapot is, komen we zo snel mogelijk bij u in Groningen of omstreken langs om een CV reparatie uit te voeren en de ketel te herstellen. Daarna komt er weer warm water uit uw kraan en hoeft u niet meer in een koude woonkamer te zitten.