Oplossen CV storing in Groningen

Wanneer uw cv ketel door een storing wordt getroffen, brengt dit veel ongemak. Geen warme douche, geen fijne vloerverwarming, koud water uit de kraan. Het liefst lost u ter plekke de storing in uw cv ketel op.

Soms verdwijnt het probleem vanzelf na het resetten van de ketel. Haal de stekker kort uit het stopconact en plaats deze daarna weer terug. Dit verhelpt soms de storing In enkele gevallen kunt u een eventuele foutcode in de handleiding terugvinden en hiermee een oplossing vinden.

Komt u er ook met resetten of het opzoeken van de foutcodes niet uit? Schakel dan de hulp in van Installatie- & Montagetechniek Van der Hoek in Groningen en omgeving. Eén van onze specialisten kan snel bij u langskomen om uw probleem te verhelpen!

Is uw CV plotseling uitgevallen?

Tegenwoordig zijn er goede cv ketels van vele merken beschikbaar. Toch kan een cv storing onverwacht ontstaan. Bekijk alle beschikbare informatie van de fabrikant bij een probleem.

Het volgende overzicht geeft meer informatie over cv storingen van specifieke ketel merken:

Komt u er ook met deze informatie niet uit, neem dan gerust contact met ons op.

Hulp bij CV storing in Groningen

Onze monteurs hebben kennis van vrijwel alle toestellen. Als u de cv storing gelijk verholpen wil hebben, schakelt u in Groningen en omgeving Installatie- & Montagetechniek Van der Hoek in. Heeft u haast? Bel dan direct of maak een afspraak via het contactformulier. U krijgt snel een reactie!