Intergas ketel storing in Groningen vlug voorbij

Het valt u op dat uw CV ketel de laatste tijd wel erg veel geluid maakt. De verwarming doet het opeens niet meer, of wordt juist veel te heet. Of er komt alleen nog maar koud water uit de kraan. U heeft, kortom, te maken met Intergas CV ketel problemen. Dat veroorzaakt al snel veel overlast: de centrale verwarming wordt in elk huishouden immers intensief gebruikt. Lukt het u niet om de problemen te verhelpen? In de regio Groningen kunt u ons bedrijf altijd inschakelen wanneer u met een Intergas storing kampt. Onze ervaren medewerkers streven naar vlugge en vakkundige service, en zijn u met plezier van dienst.

24/7 hulp bij spoed

Het eerste wat u doet wanneer u met een Intergas storing te maken heeft, is het toestel resetten. Door het apparaat opnieuw te laten opstarten, worden in veel gevallen de problemen verholpen. Ook het water bijvullen kan soms al voldoende zijn. Wanneer de problemen blijven bestaan, haalt u er een specialist bij. In Groningen en omstreken staan onze vakmannen voor u klaar. Van Kombi Kompakt tot Prestige HR: voor alle typen Intergas ketels kunt u op ons rekenen.

Een Intergas ketel storing komt nooit goed uit en moet spoedig worden gerepareerd. Daarom bieden wij u voor dergelijke dringende gevallen een snelle spoedservice: op het nummer 0594 - 72 65 03 kunt u ons dag en nacht bereiken. Dat betekent 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar! Na uw telefoontje komen we zo gauw mogelijk naar u toe. Wij zorgen ervoor dat de problemen vlug voorbij zijn!